Open menu

GNL Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel naar 010 288 44 27

Over ons

Over Gebouwschil Nederland Verzekeringsdienst
GNL Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met Gebouwschil Nederland met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. Je kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten jou te woord staan voor al jouw verzekeringsvragen.

Ons team
Wij zetten ons bij Gebouwschil Nederland Verzekeringsdienst in om jou zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in jouw branche. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat jij kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die binnen de branche spelen en ons team is al jaren werkzaam in het assurantievak. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Jouw keuze
Samen met jou inventariseren wij wat de risico’s zijn en jij kiest welke risico’s jij wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij jouw uiteindelijke keuze.

Schouten Zekerheid
Gebouwschil Nederland Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T:   010 - 288 44 27
E:   info@gnlverzekeringsdienst.nl
 

Ons team

Lydia Huiskes

Adviseur op locatie

Hans Jacobs

Adviseur 

Esther van de Polder

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur