Open menu

GNL Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel naar 010 288 44 27

Je staat er uiteraard niet iedere dag bij stil, maar iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te raken. Jaarlijks overkomt dit zelfs één op de tien ondernemers. Voor werknemers zijn regelingen getroffen om toch een bepaald inkomen te behouden, maar voor ondernemers is niets geregeld. je bent zelf verantwoordelijk voor jouw inkomen als je arbeidsongeschikt raakt. Heb je daar maatregelen voor getroffen, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een AOV geeft jou een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering is geschikt voor ondernemers die lange arbeidsongeschiktheid niet kunnen bekostigen met eigen middelen (zoals een goedgevulde spaarrekening).

Maar liefst 98% van de ondenemers denkt dat "hen niets overkomt". En toch raakt 1 op de 10 voor langere tijd arbeidsongeschikt. Door ziekte of een ongeval gaat jouw inkomen tijdelijk flink omlaag, terwijl de kosten doorlopen. De meeste ondernemers zijn prima in staat om korte arbeidsongeschiktheid zelf op te vangen, maar een langere periode kan het bestaan van jouw bedrijf in gevaar brengen. Met een AOV verzekert jou zich tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.

GNL Verzekeringsdienst weet als geen ander welke risico's ondernemers in de branche lopen. Dagelijks spreken wij deze ondernemers en helpen wij hen met het verzekeren van hun risico's. Door deze ervaring kunnen wij jou gedegen advies geven over of het verstandig is een AOV af te sluiten en zo ja, welke AOV het beste bij jou past.

De kosten van een AOV zijn voor een deel afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Bijvoorbeeld wat jij als verzekerd bedrag wilt opnemen of vanaf wanneer jij wilt laten uitkeren. Deze verzekering is dus zeer complex en adviesgevoelig en het is belangrijk dat deze aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten helpen jou de juiste afweging te maken en stellen indien nodig een passende AOV voor jou samen.

Heb je al een AOV afgesloten? Ook dan kan het zinvol zijn deze nogmaals goed tegen het licht te houden. Past de dekking nog bij jouw situatie of betaal je niet teveel?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overweeg je een AOV af te sluiten of wil je hier meer advies over? Of wil je jouw huidige AOV door laten lichten? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met jou op. 

Heb je al een AOV?Ben je lid van Gebouwschil Nederland?