Open menu

GNL Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel naar 010 288 44 27

Als het aan jou ligt, kom je niet in een juridisch conflict terecht. Helaas ligt dit niet altijd aan jou. Mocht dit toch gebeuren, helpt de rechtsbijstandverzekering van GNL Verzekeringsdienst jou hierbij.

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering helpt je in het geval dat je juridische hulp nodig heeft tijdens een conflict. Mocht dit het geval zijn, beschermt de rechtsbijstandverzekering van GNL Verzekeringsdienst jouw bedrijf tegen de vaak hoge kosten die bij dergelijke conflicten komen kijken.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Als ondernemer verricht je dagelijks juridische handelingen. je koopt, verkoopt en sluit overeenkomsten met bijvoorbeeld jouw personeel of jouw klanten. Al bent je nog zo'n goede werkgever, een conflict kan niet altijd voorkomen worden. De juridische kosten zijn in dat geval vaak niet te overzien. Met een rechtsbijstandverzekering sta je sterk en krijg je waar je recht op hebt.

Waar kun je je voor verzekeren?

De rechtsbijstand van GNL Verzekeringsdienst helpt je bij juridische conflicten die rondom jouw onderneming spelen. Hierbij kun je denken aan conflicten over personeel, apparatuur of gebouwen. Ook helpt de rechtsbijstandverzekering bij conflicten die je wellicht met afnemers hebt zoals een afnemer die ineens de samenwerking opzegt of bepaalde kosten niet meer wilt vergoeden.

 

Offensieve verzekering

Belangrijk om te weten is dat een rechtsbijstandverzekering een offensieve verzekering is. Deze verzekering helpt je wanneer je iemand anders wilt aanspreken. Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven is een naturaverzekering wat inhoudt dat je geen schadepenningen uitgekeerd krijgt maar juridische hulp van een gespecialiseerde organisatie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je lid van Gebouwschil Nederland?In welke verzekering(en) heb je interesse?